Junior Doctors – One year check-up

3

În urmă cu vreo 6 luni am scris un  articol pe fostul meu blog despre  documentarul medical ”Junior Doctors – your life in their hands”(cei care nu au citit articolul/vizionat documentarul, vă recomand să o faceți înainte de a citi mai departe acest articol).

Cum mie îmi plac foarte mult documentarele BBC, mai vizitez câteodată thebox.bz,  un tracker britanic cu tot ce aparține de media din Marea Britanie. Am căutat inițial seria a doua a acestui documentar (care va apărea luna aceasta, sau cel târziu luna viitoare), dar am dat peste un nou episod din prima serie în care îi vedem pe doctorașii noștrii cum au progresat după un an de la filmări. Câțiva dintre ei au fost în anul 2 de Foundation Programme și trebuiau să-și aleagă specializarea.

Deciziile de genul acesta sunt destul de greu de luat, dar cel mai mult m-a surprins Keir Sheils, care, după ce a trecut pe la câteva facultăți înainte (Royal Grammar School, Cambridge – Psihologie experimentală + câteva proiecte de cercetare la Cambridge Centre for Brain Repair și Autism Research Centre) a ales să înceapă facultatea de medicină la 23 de ani, ca mai apoi să aleagă medicina pediatrică. Am citit de asemenea un articol scris de el pentru BBC unde își descrie foarte frumos colegii de ”breaslă” prezentați în documentar.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More