Anu’ 5, venim!

Anu’ 5, venim!

Gata! S-a dus anu’ 4, cu internele, chirurgiile și celelalte materii fantomă pe care acest an 4 ni le-a dăruit. S-a terminat încă o sesiune (mai am încă 4 sesiuni….sper), cea mai lejeră sesiune din acești 4 ani de medicină. Se pare că noul regulament ne-a priit, cel puțin mie așa mi se pare.

Grile peste grile, liniuțe și X-uri…peste liniuțe , ciorne optimizate SEO pentru primele 5 litere din alfabet și bineînțeles, gât înțepenit la sfârșitul examenului. Cam așa a arătat ultima sesiune din acest an și prima din ”era grila”.

 

Vouă cum vi se pare această nouă ”eră” a UMFT-ului? Credeți că această nouă metodă de evaluare nu reflectă cunoștințele studentului? Sau credeți că ea este menită doar să ne obișnuim cu ideea de rezidențiat, pentru că, în fond și la urma urmei, rezidențiatul e cel mai important examen pe care o să-l avem de susținut.

Acum urmează perioada de practică pe care o voi desfășura la NPI. Voi unde ați ales să faceți practica?

8

Leave a Reply

6 responses to “Anu’ 5, venim!”

  1. credeam că doar la Mureș s-a introdus „era grilelor”, dar parcă mă simt mai bine acum știind că nu suntem singurii 🙂

  2. Molnos Tiby says:

    eu am ales sa-mi fac practica de vara la judetean pe sectia de chirurgie. Ce e NPI?

  3. Alt Erna says:

    NPI / neuropsihiatrie infantila? spune intuitia mea:)

  4. Hey , Tocmai ce am venit de biserica unde s-a predicat despre a 5-a porunca ”Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta ..ca sa fii fericit si sa traiesti multa vreme pe pamant ”. Cred ca de fapt despre asta este vorba . Si eu sunt studenta la medicina in anul 6 si din cate am vazut pana acum ..parerea mea este ca educatia nu are un impact major asupra longevitatii sau a sanatatii mintale .

  5. DA, sunt foarte interesante, dar cine nu stie engleza de unde se documenteaza?…

  6. DA, sunt foarte interesante, dar cine nu stie engleza de unde se documenteaza?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *