Strigătul mut :| – ce se întâmplă în timpul unui avort

0 99

În urmă cu ceva timp am dat peste un videoclip pe youtube numit „180 movie”, în care Ray Comfort face un sondaj în rândul tinerilor cu privire la avort. Părerile nu au fost foarte împărțite la început, dar nici la sfârșit – doar cu o întorsătură de 180 de grade (de aceea se numește „180 movie”). Nu fac mai multe comentarii, vă las să-l vizionați.

Aceasta a fost doar introducerea la subiectul principal al articolului meu. Am dat azi peste un site avortulsicontraceptia.ro (căutam pe google cuvantul ”socant” – am vrut sa vad pozitia stirileprotv.ro in topul google pentru că aproape în fiecare articol apare cuvântul ”șocant” și m-am gândit că poate îl folosesc pentru SEO…și am avut dreptate…sunt în top 3) în care se arăta cum se face un avort (filmat)…pur și simplu m-am îngrozit! Cred că e singura operație la care n-aș vrea niciodată să asist (chiar dacă nu prea am intrat eu în sala de operație decât la propria-mi artoscopie la genunchi). Am citit printre rânduri ce scria în articol, iar la sfârșitul articolului era o trimitere către un alt  site dedicat luptei contra avort adevaruldespreavort.ro. Acolo am găsit un articol intitulat ”Strigătul mut”. O să citez câteva paragrafe să vedeți despre ce este vorba, dar vă recomand să-l citiți în întregime și să vizionați documentarul inclus.

Un fost doctor aborționist (Dr. Bernard N. Nathanson) descrie cum se face un avort ți cum se comportă copilul când bisturiul se apropie și incearcă să îl sfâșie.

Dr. Nathanson discută cu un aborționist care i-a permis să filmeze cu ultrasunete avortul prin absorbție, prin aspirație. Acesta după ce a facut peste 10.000 de avorturi, impresionat de filmarea prin ultrasunete a renunțat să mai facă vreun avort.

Partea VI prezinta o fetiță care tocmai urmează să fie avortată și care se mișcă în pântec, bătăile inimii îi cresc la 140 pe minut și din când in când îsi suge degetul. Pe masură ce pompa de absorbtie a avorționistului pătrunde in pântec, fetița se retrage violent în colțul opus încercand să evite instrumentul. Gura ei este vizibil deschisă, intr-un strigăt mut de disperare.

Bătăile inimii cresc la peste 200 pe minut pe măsură ce simte agresiunea. Se zbate violent intr-o incercare fară reușită de a evita instrumentul. Pompa de absorbtie a avorționistului incepe să îi sfasie membrele copilului, în urma lasand doar capul în uter care este prea mare pentru a fi scos intreg. Abortionistul incearca sa sfârtece capul cu un forceps pentru a-l scoate bucata cu bucata

Într-un efort pentru a “dezumaniza” procedura, abortionistul si anestezistul se refera la capul copilului numindu-l “numarul 1”. Abortionistul sfarteca “numarul 1” cu forcepsul si il scoate bucata cu bucata din uter.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More