Bea apă dimineața!

1

Nu știu câți dintre voi faceți acest lucru, dar am citit undeva că în Japonia este foarte popular obiceiul de a bea apă dimineața, imediat după trezire. Mai mult, testele cercetătorilor au demonstrat valoarea acestui obicei.

Pentru cei în vârstă și pentru bolile grave ca și pentru bolile moderne, tratamentul cu apă a fost considerat de succes de către o societate medicală japoneză, ca tratament sigur 100% pentru următoarele boli: dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artita, bătăi puternice ale inimii, epilepsie, grăsimi în exces, astm bronșic, tuberculoză, meningită, boli de ficat, gastrită, diaree, hemoroizi, diabet, constipație, cancer la organele genitale și dereglări menstruale cât și în bolile de ochi, urechi, nas și gât.

Dimineața, imediat după trezire, înainte de a vă spăla pe dinți, beți o jumătate de litru de apă.

Spălați-vă pe dinți, dar nu mâncați și nu beți nimic 45 de minute. După 45 de minute puteți bea și mânca normal. După micul dejun, prânz sau cină nu mâncați și nu beți nimic 2 ore.

Cei care sunt bătrâni sau bolnavi și nu pot bea 4 pahare cu apă la început, pot începe prin a bea apă mai puțină și să crească gradual până la 4 pahare pe zi.

Așadar, aduceți-vă aminte să beți apă în fiecare dimineață după ce vă treziți!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More