top

În urmă cu câteva minute am primit un telefon de acasă (Cuvin) anunțându-mă că a sosit mult așteptatul colet de la The Book Depository. Acest site e un fel de combinatie intre eMag.ro si elefant.ro, diferența e doar că se află în Marea Britanie și are livrare gratuită oriunde în lume.

Așadar, pe bookdepository.co.uk puteți găsi aproape orice carte doriți, din orice domeniu, dar majoritatea sunt în limba engleză.  Numai la categoria ”medicină” sunt peste 700.000 de cărți sau alte materiale ajutătoare (flash-cards, pocket-cards etc).

Dar punctul forte al acestui site este livrarea gratuită în toată lumea. Iar pentru că Marea Britanie este în Europa, nu plătim nici taxe vamale. Pur și simplu comanzi, plătești cu cardul sau paypal și aștepți să ridici coletul din cutia poștală (vreo 7-8 zile de la comandă).

Un lucru interesant este că ei nu lucrează cu Poșta Română, cel puțin nu se găsește nici o ștampilă de România pe colet, doar Hungary Post. Oare să fi venit un curier direct din Ungaria la Cuvin (jud. Arad) să-mi livreze mie un colet care valorează 6 euro? Deocamdată pentru mine e un mister. Oricum, baieții/fetele fac o treabă faină cu site-ul lor.

 

 

6 COMMENTS

  1. Am comandat si eu 2 carti de pe acest site pe data de 28 Decembrie, deci au trecut aproape 3 saptamani si inca nu au venit 🙁
    Sper sa nu se fi intamplat ceva si sa nu mai ajunga niciodata…a trecut de mult termenul limita!

    • Cu sfârșitul de an probabil că au fost multe comenzi și nici serviciul poștal nu a lucrat în acea perioadă. Cărțile sunt livrate de RoyalMail (cel puțin așa erau până acum) și mie îmi veneau în 2-3 săptămâni, uneori chiar mai mult. Dar nu se întâmpla să nu vină. Nici mie, nici prietenilor care au mai comandat de la ei.

    • Si eu am comandat chiar mai inainte de atat, adica pe 24 decembrie,2017 si nici mie nu mi-au venit cartile inca.Mai astept o saptamana si daca nu vin,iau legatura cu ei.

  2. Dar iau in cosiderare si faptul ca a fost o perioada destul de plina,cu sarbatori si zile in care nu s-a lucrat.Cel putin in Romania.Ma astept sa apara un colet de la ei pe la primavara,avand in vedere “operativitatea” Postei romane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.