Blogul unui medic rezident psihiatru pasionat de Minte, Medicina si Muzica. Cursuri Medicina Timisoara.

The Book Depository – Milioane de Cărți! Livrare Gratuită!

În urmă cu câteva minute am primit un telefon de acasă (Cuvin) anunțându-mă că a sosit mult așteptatul colet de la The Book Depository. Acest site e un fel de combinatie intre eMag.ro si elefant.ro, diferența e doar că se află în Anglia și are livrare gratuită oriunde în lume.

Așadar, pe bookdepository.co.uk puteți găsi aproape orice carte doriți, din orice domeniu, dar numai în limba engleză.  Numai la categoria ”medicină” sunt peste 700.000 de cărți sau alte materiale ajutătoare (flash-cards, pocket-cards etc).

Dar punctul forte al acestui site este livrarea gratuită în toată lumea. Iar pentru că Marea Britanie este în Europa, nu plătim nici taxe vamale. Pur și simplu comanzi, plătești cu cardul sau paypal și aștepți să ridici coletul din cutia poștală (vreo 7-8 zile de la comandă). Un lucru interesant este că ei nu lucrează cu Poșta Română, cel puțin nu se găsește nici o ștampilă de România pe colet, doar Hungary Post. Oare să fi venit un curier direct din Ungaria la Cuvin (jud. Arad) să-mi livreze mie un colet care valorează 6 euro? Deocamdată pentru mine e un mister. Oricum, baieții/fetele fac o treabă faină cu site-ul lor.

 

Fii la curent cu ultimele noutati de pe pagina de Facebook
Distribuie prietenilor:
2 Comments
  1. Vali Dumitru says

    Plătești taxe vamale ? 🙂

    1. Ovidiu says

      Deocamdată nu. Dar probabil când UK va ieși în afară UE, atunci se vor percepe taxe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.