De-acum pot sa dorm!

2 35

De-acum pot să dorm,
Eu cu sesiune-am gătat
,
În vacanț-am intrat,
Și în sfârșit pot să dorm!

Vacanțăăăăăăăă!!!!!!! De-acum pot să dorm…liniștit. Nu că n-aș fi dormit și în sesiune, dar orice ar fi, înainte de orice examen nu te duci la culcare ca și în celelalte zile. După o lună de chin intelectual, s-a terminat și sesiunea de vară a anului 3. Nu am zis ”celebra” sesiune de vară din anul 3, pentru că așa va fi sesiunea de restanțe din toamnă. Din fericire, pentru mine nu o să fie chiar așa de înfricoșătoare, doar o singură restanță mi-a rămas, morfopatu’ de pe primul semestru. Încă nu-mi vine să cred că am scăpat așa ușor. Somebody up there loves me and I thank Him for that!

Acum urmează planurile de vacanță. Lista e lungă, sper să realizez măcar jumate din ce mi-am propus. Câteva puncte din listă sunt legate de ”mediul online”. Dacă în decurs de 2 luni nu vedeți nimic interesant pe blog, facebook, youtube, înseamnă că ”punctele” or să se ramburseze pentru vacanța viitoare.

Vă doresc tuturor să aveți cea mai tare vacanță!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More