De-acum pot sa dorm!

2

De-acum pot să dorm,
Eu cu sesiune-am gătat
,
În vacanț-am intrat,
Și în sfârșit pot să dorm!

Vacanțăăăăăăăă!!!!!!! De-acum pot să dorm…liniștit. Nu că n-aș fi dormit și în sesiune, dar orice ar fi, înainte de orice examen nu te duci la culcare ca și în celelalte zile. După o lună de chin intelectual, s-a terminat și sesiunea de vară a anului 3. Nu am zis ”celebra” sesiune de vară din anul 3, pentru că așa va fi sesiunea de restanțe din toamnă. Din fericire, pentru mine nu o să fie chiar așa de înfricoșătoare, doar o singură restanță mi-a rămas, morfopatu’ de pe primul semestru. Încă nu-mi vine să cred că am scăpat așa ușor. Somebody up there loves me and I thank Him for that!

Acum urmează planurile de vacanță. Lista e lungă, sper să realizez măcar jumate din ce mi-am propus. Câteva puncte din listă sunt legate de ”mediul online”. Dacă în decurs de 2 luni nu vedeți nimic interesant pe blog, facebook, youtube, înseamnă că ”punctele” or să se ramburseze pentru vacanța viitoare.

Vă doresc tuturor să aveți cea mai tare vacanță!

De-acum pot sa dorm! 1

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More