Viziunea mea despre lume (2) – o scurtă istorie a timpului

0

În  articolul omonim precedent  (dacă nu l-aţi citit încă, vă recomand/rog să o faceţi, iar apoi să apăsaţi butonul back/înapoi) am menţionat spre sfârşit că mai aveam de scris câteva idei, dar că o să le dezvolt în articole viitoare.

De fapt, întreaga idee a articolului precedent  s-a construit pe o schiţă gândită cu ceva timp în urmă, dar pe care  n-am reuşit să o materializez într-un articol propriu’zis.

Astăzi, fiind puţin bolnav şi fiind o zi pusă deoparte pentru Cel care stă în spatele ideii acestui articol, şi desigur pentru continuarea tratamentului cu Blogostim, am reuşit în sfârşit să finalizez schiţa, denumită genericO scurtă istorie a timpului (titlu inspirat după cartea cu acelaşi nume scrisă de Stephen Hawking).

Nimic Ceva
Boom/Brr (Big Bang/Big Freeze) Bereshiyt bara Ehlohiym (“La început Dumnezeu a creat”)
Materia > Universul > Pământul Materia > Universul > Pământul
Şansa > Viaţa Design > Viaţa
Evolutie (milioane de ani) > aprox. 6000 de ani de istorie cunoscută * Creaţie (7 zile) > aprox. 6000 de ani de istorie cunoscută
Moartea Moartea
Nimic (“Eternal nothingness”) Viaţă veşnică/Moarte veşnică

*  „aprox. 6000 de ani de istorie cunoscută” scrie în vârful unei piramide a evoluţiei găsită într-un articol publicat pe un site cu profil evoluţionist (am dat bookmark, dar e pe un alt calculator. O să pun link-ul când o să am acces la el)

UPDATE! Link-ul de care am vorbit mai sus îl puteți accesa AICI!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More