A fost odată ca niciodată, acum 22 de ani…

1

”A fost odată ca niciodată, acum 21 de ani, o maternitate în micuțul oraș Lipova. Acolo am văzut prima dată lumina…becului…”

Așa începe autobiografia pe care am scris-o acum 366 de zile (dacă n-ați citit-o încă…ce mai așteptați?:P)

Bun, acum că ați citit și autobiografia, să continuăm cu această postare, care se vrea a fi o completare a ce s-a mai întâmplat între timp.

  • au trecut 366 de zile și 365 de nopți (nu prea au fost nopți nedormite, mă bucur cât mai pot de acest ”privilegiu”…)
  • am scris 46 de articole pe blog (un articol a depășit 100 de like-uri…poate azi or să fie două, deși sunt șanse minime…și care nu depind de mine:D)
  • am trecut cu bine de 3 sesiuni
  • mi-am  schimbat puțin orientarea…profesională (psihiatrie/neurologie pediatrică)
  • nu mi-am schimbat: freza (doar perciunii s-au mai scurtat puțin), starea civilă, orientarea religioasă/sexuală (e cam la modă chestia asta, dar din fericire, în România văd că nu a prins așa de mult moda asta), lenea (sper că la anul să apară în categoria ”mi-am schimbat”), etc
  • și nu în ultimul rând (am lăsat lucrurile mai triste la final), decesul bunicului meu (best grandpa’ ever!!!). Am scris despre asta în articolul ”Ai grijă!”

Înainte să apăsați butonul ăla roșu din colț [x], vă invit să apăsați înainte butonul (tot roșu) [>] și să să vizionați un videoclip interesant pe care l-am primit azi pe wall (n-am pus data de naștere pe facebook deoarece am vrut să fac un experiment să văd dacă reușesc să primesc mai multe ”urături” live decât online și fără să anunț pe nimeni – și în acest fel am făcut și un test de memorie. Până acum sunt mulțumit de rezultate!)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More