Babies – un documentar la care nu poți să nu zâmbești

0 174

Al doilea documentar pe ziua de azi, după ”Adevărul despre gust”. ”Babies” este un documentar care prezintă viața a 4 bebeluși din 4 continente diferite, de la naștere și până la vârsta de 1 an. Protagoniștii sunt:

african babyPonijao este o fetiță din Namibia care trăiește cu părinții ei și cei 8 frați mai mari.
Ea este cea care face introducerea acestui documentar printr-o fază foarte amuzantă, împreună cu un frățior (verișor/neam) de-al ei (n-ai cum să nu râzi:D)

japanese babyMari locuiește cu părinții ei în Shibuya, Tokyo. Când am văzut prima dată documentarul (l-am văzut de vreo 3 ori), am zis că atunci când o să crească puțin mai mare, o să devină un ”Emo” veritabil. Nu doar datorită faptului că e japoneză, ci și pentru faptul că nivelul ei de rezistență la frustrare este foarte scăzut și…plânge foarte mult…tipic ”Emo” – bineînțeles, ”Emo” nu este un termen medical…

mongolian babyBayar este favoritul meu. El este un copil din Mongolia care trăiește într-o micuță fermă mongoliană împreună cu familia lui. Este exemplu perfect de copil crescut la țară. Kein stress! (eu totdeauna spun că știu doar 3 cuvinte în limba germană: ”Ja”, ”Nein” și ”Kein Stress”…4)

american babyHattie s-a născut în San Francisco, SUA, într-o familie de ”verzi” (nu extratereștrii, ci ecologiști). Blondă cu ochii albaștrii, o americancă autentică, crescută într-un spirit specific american.

 

Sursa imagini: focusfeatures.com (site-ul oficial al documentarului)

Babies/Малыши (д/ф) from Anna Shvedovskaya on Vimeo.

Vizionare plăcută!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More