Cadoul meu de Crăciun: Roland RH-200S [test]

0

Pentru mine, Crăciunul a venit mai devreme. Planurile pentru o surpriză de sărbători au fost stricate de vinerea neagră. Cora știa de mult că aveam nevoie de niște căști de studio noi – le-am aspirat (la propriu) pe celelalte – și voia să îmi facă o surpriză peste o lună. Dar, cum eu n-am mai tăcut că îmi iau căști de Black Friday și ea nu reușea să mă facă să renunț la idee, a trebuit să ”dezvăluie” secretul.

Și-a luat din timpul de învățat pentru rezi și a căutat care sunt cele mai bune căști pentru monitorizare, care să redea cât mai bine sunetul de pian, impedanță, frecvențe etc. Și l-a făcut bine. A ales Roland. Mă rog, unul din motive era că se potrivește bine cu clapa MIDI Roland A-88 pe care o țin sus în mansardă și pa care nu prea am mai mângâiat-o. Aseară am avut motiv: am primit cadoul și l-am testat imediat.

Nu mă pricep la făcut recenzii la astfel de produse, dar ceea ce pot să spun e că sunetul e excepțional. Mult mai bun decât pe vechile AKG K-77. Și raportul calitate-preț e la fel de bun. Oricum, pentru ce am eu nevoie, e mai mult decât suficient.

Am pornit repede clapa – Mixcraft – Kontakt – Pearl Concert Grand (un alt test aici), am băgat căștile în placa de sunet și am închis ochii. Asta e ce a ieșit (iertați greșelile și pauzele).

Disclaimer: acest articol nu a fost sponsorizat de niciuna din companiile menționate în articol.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More