Film: ”Four Chambers” – trăiește-ți viața la maxim! (Ben Carson included) {VIDEO}

0

În primul rând vreau să-mi cer scuze dacă v-am plictisit cu recomandările mele videografice. Nu vreau să credeți că sunt un maniac al documentarelor, al serialelor sau un cinefil înrăit (cinefil sunt, dar n-am ajuns chiar atât de ”înrăit”). Zilele astea am avut puțin mai mult timp liber și o poftă mai mare de a scrie ceva pe blog și din această cauză au apărut atâtea recenzii și recomandări video.

Am dat peste filmul ”Four Chambers” dintr-o postare pe unul din fansite-urile  lui Ben Carson. Acest film este produs de OMG Media din Londra și îl are ca prezentator/producător pe Imanuel Goncalves (just for the record).

Descrierea de pe YouTube spune cam așa:

”Four Chambers (Patru Camere) este un film extraordinar despre viață și despre cum să o trăiești la cote maxime. Alăturați-vă lui Imanuel Goncalves în explorarea celor 4 povești înălțătoare despre compasiune, curaj, viziune și uimire.

Includem aici senzația virală, ”The Cab Ride I’ll never forget” (”Cursa cu Taxiul pe care n-o voi uita niciodată”), înțelepciunea și sfaturile lui Ben Carson, unul dintre cei mai mari neurochirurgi ai lumii, și memorabilele povești ale lui Austin și cailor din Greatwood.

Four Chambers îți va schimba pentru totdeauna felul în care vezi lumea!”

P.S. – Ben Carson a scos o nouă carte: ”One Nation: What We Can All Do to Save America’s Future” la care o să fac o recenzie în viitorul apropiat (probabil după ce o să o achiziționez și o citesc)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More