Little Kids, Big Questions – hai să întrebăm adevărații ”experți”!

0

”Cu cât îmbătrânim, cu atât ne îndepărtăm mai mult de adevăr și căutăm răspunsuri. Dacă am întreba adevărații ”experți”, viața ar fi mult mai ușoară!”

Aceste cuvinte se găsesc scrise la începutul scriptului fiecăruia dintre cele 7 episoade de până acum ale show-ului ”Little Kids, Big Questions” (există și un al 8-lea, adică primul, în care facem cunoștință cu ”experții” – ”Meet the experts”).

Little Kids, Big Questions este un show produs de SoulPancake, ”o mișcare care te face să mesteci întrebările mari ale vieții. E un spațiu în care poți aborda artă, filozofie, creativitate și spiritualitate și nu în ultimul rând, SoulPancake este despre voi – gânditorii, artiștii, poeții, inadaptații care caută să înlăture stigma,  să scuture adevăruri și să redefinească ce înseamnă să fii uman.” (sursa: cartea ”Soulpancake – mestecă marile întrebări ale vieții”)

Probabil că deja sunteți fani SoulPancake pentru că din seria clipurilor ”Kid President”/”Joy Bomb”/”The Science of Happiness” etc și pentru că YouTube. Și probabil că ați dat deja peste ”Little Kids, Big Questions”. Dar dacă niciodată nu au ajuns aceste clipuri pe retina voastră (după care să circule prin nervul optic, să ajungă la chiasma optică, urmând tractul optic și staționând puțin în nucleul geniculat lateral, apoi în radiațiile lui Gratiolet și în sfârșit să parcheze în aria 17 Broadmann din lobul occipital, fiind denumită și cortexul vizual primar – închidem paranteza) și aveți puțintel timp liber în care să vă reîncărcați doza de serotonină, vă recomand să urmăriți clipurile de mai jos (și dacă vă mai rămâne timp și serotonina tot nu s-a încărcat la maxim, luați și seria ”Kid President” – acolo vor mai fi ”încărcate” și alte substanțe chimice printre sinapse).


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More