Medichub pune la dispoziție GRATUIT toată arhiva de reviste medicale

0

Nu știu dacă e o eroare sau o ”eroare”, dar aproape toată arhiva de reviste din portofoliul MedicHub e postată gratuit. Am tot căutat să văd vreun anunț oficial, dar n-am găsit nimic. Foarte bine! Mai multă știință!

Am fost abonat timp de doi ani la revista Psihiatru.ro, dar anul ăsta am uitat să reînnoiesc abonamentul. Pot spune că bine am făcut, doar că, pentru arhiva de anul acesta, cel mai probabil va trebui să aștept până în 20(-)20.

Oricum, apreciez munca și activitatea celor de la Medichub. Am participat la câteva dintre evenimentele organizate de ei și am rămas totdeauna plăcut impresionat de felul în care au fost gândite și planificate lucrurile.

Anul trecut în noiembrie a fost Leaders in Healthcare România. Deși scumpișor, s-a meritat. Voiam să îi ascult pe liderii care deja îmi erau cunoscuți (Dr. Wargha Enayati, Dr. Mihai Craiu, Dr. Mihai Bran, Dr. Vasi Rădulescu, Dr. Raluca Teleanu, Dr. Horațiu Ioani, Dr. Ion Gheorghe Petrovai, Vlad Voiculescu, Lucian Ioniță), dar am avut ocazia să cunosc persoane de care nu auzisem până acum și care fac lucruri extraordinare pentru sănătatea românilor (Mariana Iancu, Roxana Crăciun, Dr. Maria Stănculete, Dr. Adrian Crucean, Dr. Ionuț Leahu, Dr. Simona Melnic și mulți alții). Lista speakerilor prezenți la conferință o găsiți pe pagina oficială, precum și înregistrările video.

Medichub este doar una dintre creațiile lui Wargha Enayati, un binecunoscut antreprenor pe piața medicală din România. Din ”portofoliu” mai fac parte:

  • Fundația Regina Maria
  • Viața Medicală
  • MEDIjobs
  • Intermedicas
  • Revera Medical City
  • Centrul Educațional Băneasa
  • Policlinicile Sociale

Îl admir pentru ambiție, pentru modul de gândire, pentru implicare și pentru modestie (cu toate că portofoliul nu e chiar modest). Din fericire, nu e singurul care încearcă să ”miște” ceva prin sistemul de sănătate din România (atât cel de stat, cât și cel privat). Viitorul sună bine pe hârtie. Sper doar să apucăm să-l și trăim așa cum scrie!

Până atunci, profitați de pomană și răsfoiți (digital) Medic.ro, Psihiatru.ro, Pediatru.ro, ORL.ro, Ginecologia.ro, Infecțio.ro, Oncolog-Hematolog.ro, Gineco.eu, Practica Veterinară.ro, Pneumologia, Perinatologia, Alergologia. Pentru Viața Medicală trebuie să scoatem bănuți din buzunar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More