„Studentul Anului” îți propune să fii diferit prin excelență! Înscrie-te până pe 11 mai cu proiectul tău și poți câștiga premiul cel mare: 1500 de euro!

0

În urmă cu doi ani am promovat proiectul Studentul Anului, un proiect ambițios, dar care, din păcate, nu s-a mai putut organiza în acel an. Am fost contactat zilele astea de cei de la VIP (Voluntari pentru Idei și Proiecte) să devin, din nou, partener media al proiectului. De data asta sper să se țină de cuvânt (s-au ținut de cuvânt în privința listării blogului meu între partenerii media din poster – aștept să apară și link-ul pe site, care e mai important decât un amărât de logo pe poster). Ei mi-au trimis și materialele pe care trebuie să le public (un articol și un poster) și o să fac asta chiar acum:

„Studentul Anului” îți propune să fii diferit prin excelență!

Organizația „Voluntari pentru Idei și Proiecte” lansează o provocare pentru tinerii studenți. Are loc cea de-a XI-a ediție a proiectului național „Studentul Anului”, o competiție ce cuprinde cinci categorii de concurs: Economie, Arhitectură, Jurnalism & Comunicare, Drept și, desigur, Medicină.

Pentru categoria Medicină, căutăm oameni pasionați, inteligenți, cu spirit de inițiativă. Concursul constă în realizarea unei lucrări, având ca temă „Substituția generică în oncologie”. Alături de lucrare, aplicanții vor completa și un formular care trebuie să cuprindă performanțele academice de la începerea liceului și până în prezent.

Un juriu de specialitate – alcătuit din profesori universitari de renume și specialiști în domeniu precum Raed Arafat – va decide cine este tânărul care merită titlul de „Studentul Anului” în Medicină, dar și premiul în valoare de 1500 euro.

Înscrierile vor avea loc în perioada 22 Aprilie – 11 Mai, iar cei 3 finaliști ai fiecărei categorii vor fi premiați în cadrul Galei de Premiere „Studentul Anului”.

La fel ca în ediția anterioară, partenerul nostru pe categoria Medicină este grupul farmaceutic Actavis – Sindan Pharma, companie recunoscută ca fiind al treilea producător de produse farmaceutice din lume.

Provoacă-te să devii Studentul Anului 2014 în Medicină! Aplică până pe data de 11 Mai pe site-ul www.studentulanului.ro și rămâi la curent cu noutățile despre concurs pe pagina de Facebook Studentul Anului!

MD

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More