VIDEO: Un tată îi cântă pentru ultima dată fiului său proaspăt născut, după ce soția lui a decedat în timpul nașterii

0

O înregistrare video a unui tată care cântă melodia ”Blackbird” (Paul McCartney) copilului lui de doar 3 zile a devenit virală în ultimele 2 zile (în România nu cred că a ajuns încă – cel puțin din câte știu eu). Chris Picco tocmai ce și-a pierdut soția în urma unei operații Cezariene de urgență la Spitalul Universitar din Loma Linda, iar fiul lui, născut cu 16 săptămâni mai devreme, stătea neajutorat în incubator, agățându-se de orice fărâmă de viață. Ca să-l ajute, Chris a luat chitara și a început să-i cânte piesa ”Blackbird” de Paul McCartney, motivând lucrul acesta printr-o postare pe pagina memorială pentru soția sa:

Ashley (soția) simțea adesea că Lennon (fiul) se mișcă atunci când aude muzică, așa că mi-am adus astăzi chitara și i-am ținut un mic concert. Continuați să vă rugați pentru un miracol pentru micuțul meu prețios și perfect!”

Dar, după câteva ore, Chris a scris din nou:

Scriu cu o inimă incredibil de împovărată acum. Micuțul meu luptător, Lennon James Picco s-a dus la culcare în brațele tatălui său în această noapte. A fost înconjurat de familie, prieteni și cei mai buni doctori, asistente și personal medical din lume.

A fost îmbrăcat cu hăinuțele pe care Ashley le-a cumpărat – cu mici chitare pe ele – și învelit într-o pătură făcută de un prieten drag. Sunt așa de recunoscător pentru aceste 4 zile pe care le-am putut petrece cu el . Mama lui ar fi fost mai mult decât bucuroasă să-l țină, să-l mângâie, să-i facă băiță, să-i cânte – așa cum am avut eu privilegiul. Am fost binecuvântat și onorat să-l iubesc chiar înainte de a fi format, să-l prețuiesc cât încă mami îl purta, să-l întâlnesc față în față și să-i țin acel corp micuț și perfect în timp ce-i spuneam ‘La revedere’.

Cuvintele sunt de prisos, dar am vrut să vă țin la curent, pentru că dragostea și suportul vostru au însemnat mai mult ca orice pe lume. Tot ce ai nevoie este iubirea (”All you need is love”)

Video-ul, postat pe 12 Noiembrie a depășit 260.000 de vizualizări și a fost preluat de cele mai importante agenții de știri din lume.


Chris și Ashley s-au cunoscut într-un program de voluntariat pentru victimele atacurilor din 11 septembrie 2001, Ashley fiind asistentă, iar Chris un muzician de excepție.

O pagină pentru strângere de fonduri a fost creată de către Biserica Universității din Loma Linda pentru a-l ajuta pe Chris cu toate cheltuielile de spitalizare și pentru a-i ușura povara financiară pe care o va avea în următoarea perioadă. S-au strâns deja peste $60.000.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More