[video] Un simulator al depresiei + primul meu soundtrack

0

Nu știu câți dintre voi vă mai aduceți aminte de hitRECord. Am postat acum 3 ani și ceva un articol despre proiectul lui Joseph Gordon-Levitt în care fiecare dintre noi putem contribui cu câte ceva la o producție TV. Atunci țin minte că voiam o cameră foto și am participat cu un videoclip despre Timișoara în concurs, dar nu prea a văzut nimeni clipul.

După 3 ani am intrat (nu știu prin ce împrejurare) din nou pe hitrecord.org și am descoperit un proiect interesant despre depresie. Era Luna de Conștientizare Asupra Depresiei și o tipă game-developer din UK (Hsiao Wei Chen a.k.a purplelilgirl) a postat un proiect în care avea nevoie, printre altele, de un soundtrack pentru noul ei simulator de depresie.

Ei bine, am pornit Rolandul și Mixcraftul și am ”hitRECord” (adică am apăsat pe butonul de înregistrare). Țin minte că eram foarte grăbit, trebuia să plec în 5 minute undeva și nu aveam timp de editări sau reînregistrări. Așa că în 4:13 am terminat de înregistrat piesa (click pentru a asculta), iar în secundele ce mi-au rămas am încarcat-o pe pagina proiectului și am plecat.

Astăzi… supriză! Piesa a fost selectată pentru proiect și astfel mi-am văzut/auzit împlinit un vis mai vechi: să fac un soundtrack pentru o producție video (scurt metraj/lung metraj/ce-o fi).

Eu credeam că va fi mult de muncă până o să îmi îndeplinesc visul. Eh, până la urmă nu a fost nevoie decât de 5 minute…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More