NEW START

0

Articolul acesta marchează din nou câteva ”milestone”-uri:

1. Este al 50-lea articol scris pe acest blog

2. Este primul articol scris după schimbarea (din nou…) a ”aspectului” blogului. Acum este mai simplistic, mai ușor de navigat (va trebui să vă obișnuiți cu meniul: deasupra logo-ului sunt paginile, iar dedesubt categoriile), aveți un buton nou de subscribe (primul din sidebar) la newsletter (pentru cei care încă nu primesc e-mailuri de la mine…), iar porțiunea de după fiecare articol s-a îmbogățit cu niște ”related posts” cu imagini și cu un buton de like pentru pagina de facebook, pe care vă invit să-l apăsați cu plăcere, așa cum îi sugerează și numele. Sper să vă obișnuiți repede cu noua temă și sper să vă obișnuți și cu niște articole mai bune și mai multe!

3. NEW START (se potrivește și pentru punctul 2) este un program de stil de viață bazat pe un acronim pe care-l voi explica mai departe. Mai întâi să spun de ce m-am decis să scriu  despre el. În biserica noastră de la Cuvin se va ține, începând din seara asta, un program numit ExpoSănătate, care dorește ”informarea” satului cu privire la câteva principii de sănătate. Vor veni câțiva medici cunoscuți de prin județ care vor ține seminarii și vor fi standuri unde se vor face unele teste gratuit (glicemie, IMC, tensiune arterială etc),  se vor vinde sau împărți gratuit unele cărți de sănătate și se va vorbi despre principiile acronimului sus-numit. Eu voi vorbi de litera T (prima). Veți vedea mai jos ce înseamnă fiecare.

Nutriție

Exercițiu fizic

Water (Apă)

Soare

Temperanță

Aer

Rest (Odihnă)

Trust in God (încredere în Dumnezeu)

Am găsit câteva site-uri unde puteți găsi mai multe informații despre fiecare dintre aceste principii:

NEW START 1

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More